Tak for din henvendelse, som nu er registreret.

Tak for fremsendelse af vores booking formular, som venligst altid skal udfyldes med fornavn - efternavn - telefon nummer - e-mail adresse - samt en kort beskrivelse af dato eller datoer I ønsker at festen skal afholdes, venligst husk at se vores kalender inden I bestiller, så I ved at lokalet er ledigt inden i bestiller en fast dato, for info, kan det ske at kalenderen ikke er 100 % opdateret, så derfor er intet sikkert, før at I har fået et svar fra os, at det kan lade sig gøre på den eller de ønskede dage som i spørger om.

Lejeperiode er altid fra kl. 09.00 til næste dag kl. 05.30 og koster 3,750,00 kr. inkl. moms, dette gælder alle dage - Dog vedr.: Nytårsaften er prisen 5,000,00 kr. inkl. moms.
Efterfølgende skal der betales et depositum på 2,500,00 kr. ved almindelige familie & voksenfester, er der tale om ungdomsfest er depositum 10,000,00 kr. samt der skal være konstant voksenopsyn under hele festen. Dette depositum, skal senest betales når der afhentes nøgler, og man skal oplyse sit reg & konto nr. således at vi efterfølgende kan sende restbeløb tilbage, efter festen.

Efter alle fester er der et obligatorisk tjek af alt inventar, som koster 600,00 kr. inkl. moms, og skal vi efterfølgende sørge for ekstrarengøring koster dette 300,00 kr. inkl. moms pr. medarbejder i timen inkl. moms, dette fratrækkes det indbetalte depositum. Går der noget i stykker, så skal dette erstattes til de priser der er i inventarlisten på 3 sider, står dette der ikke, er prisen efterfølgende hvad det koster at fremskaffe nye ting, som vi aldrig ved før, at noget er gået i stykker.

PÅ vores hjemmeside www.selskabslokalerne.dk under priser, forefindes, procedure booking, vores betingelser som altid accepteres automatisk ved betaling af det fulde lejebeløb som skal indbetales inden vi vil låse dagen fast til Jer, ligeledes er der prisliste på alt vi kan tilbyde, samt priser på fadøl, som skal købes igennem os, hvis I vil benytte vores fadølsanlæg, pris på ekstra leje af teltet i gården, leje af ekstra køleskab og evt. grill, en komplet inventarliste på 3 sider, samt mad forslag igennem Boulevarden, som kan tilbyde at lave mad til jer, hvis dette kunne være et ønske fra jer.

Kontoret ved siden af www.selskabslokalerne.dk på Jorisvej 19, 2300 København S. Er åbent alle hverdage imellem kl. 07.00 & 16.00 og man kan ringe til os på 40 73 73 82 i samme tidsrum.
For info besvares der intet udenfor dette tidsrum, så i må vente på at vi besvare Jeres forespørgsel, og lover at vi hurtigst muligt efterfølgende vil besvare Jeres forespørgsel.

Og man kan kun booke vores lokaler, ved at indbetale det fulde lejebeløb for den eller de dage som man ønsker, efterfølgende bliver der så fremsendt faktura via e-mail til jer, så snart vi har modtaget det fulde lejebeløb, dette kan ske til reg. nr. 5475 konto nr. 0002-010-830 eller via MobilePay til forretningsnummer 32333, imod et gebyr på 6,25 kr. inkl. moms, som kan betales ekstra med det samme, og hvis ikke, vil dette blive fratrukket ved slutafregningen.

OK

slide0

Betingelser hos Selskabslokalerne.

  • Selskabslokalerne har nogle betingelser som skal være accepteret for gyldighed af udlejning. Dette sker ved deres indbetaling af den fulde leje af lokalerne og hermed har man også accepteret det fulde ansvar for lokalet, inventar og service.
  • Et døgn eller flere døgns udlejning. Det er muligt, at leje Selskabslokalerne i et eller flere døgn. 1 døgn koster kr. 3.750,00 og efterfølgende døgn koster kr. 1.250,00 både før og efter festdagen. Nytårsaften koster 5,000,00 kr. for info.
  • Depositum. Dette skal indbetales senest på dagen via Bank 5475-0002010830 eller Mobilepay på 32333, hvorefter nøglerne udleveres sammen med evt. bestilling af fadøl og partytelt mm. Depositum dækker det obligatoriske tjek og evt. rengøring samt skader og mangler på inventar i Selskabslokalerne.
  • Vores almindelige betingelser. Her er denne som venligst bedes gennemlæst og automatisk er accepteret ved jeres indbetaling og vores udlejning.
    Se procedure booking her.
    Se betingelser her.
  • Ungdoms udlejning. Ved udlejning af Selskabslokalerne til ungdomsfester og lignede gælder særlige regler med voksen kontrol med ansvar og ekstra betaling af depositum.
  • Efter hver fest er der et obligatorisk tjek af alt inventar på 2 timer som koster 600,00 kr. inkl. moms, samt skal vi efterfølgende gøres rent foretages dette på timepris 300,00 kr. i timen inkl. moms pr. medarbejder. Ligeledes går noget i stykker, skal dette erstattes til den pris der er i inventarlisten, alt fratrækkes det indbetalte depositum.
img