OK

slide0

Betingelser hos Selskabslokalerne.

  • Selskabslokalerne har nogle betingelser som skal være accepteret for gyldighed af udlejning. Dette sker ved deres indbetaling af den fulde leje af lokalerne og hermed har man også accepteret det fulde ansvar for lokalet, inventar og service.
  • Et døgn eller flere døgns udlejning. Det er muligt, at leje Selskabslokalerne i et eller flere døgn. 1 døgn koster kr. 3.750,00 og efterfølgende døgn koster kr. 1.250,00 både før og efter festdagen. Nytårsaften koster 5,000,00 kr. for info.
  • Depositum. Dette skal indbetales senest på dagen via Bank 5475-0002010849 eller Mobilepay på 40883, hvorefter nøglerne udleveres sammen med evt. bestilling af fadøl og partytelt mm. Depositum dækker det obligatoriske tjek og evt. rengøring samt skader og mangler på inventar i Selskabslokalerne.
  • Vores almindelige betingelser. Her er denne som venligst bedes gennemlæst og automatisk er accepteret ved jeres indbetaling og vores udlejning.
    Se procedure booking her.
    Se betingelser her.
  • Ungdoms udlejning. Ved udlejning af Selskabslokalerne til ungdomsfester og lignede gælder særlige regler med voksen kontrol med ansvar og ekstra betaling af depositum.
  • Efter hver fest er der et obligatorisk tjek af alt inventar på 2 timer som koster 600,00 kr. inkl. moms, samt skal vi efterfølgende gøres rent foretages dette på timepris 300,00 kr. i timen inkl. moms pr. medarbejder. Ligeledes går noget i stykker, skal dette erstattes til den pris der er i inventarlisten, alt fratrækkes det indbetalte depositum.
img